Agenda & Evenementen

Vlissingen is een echte festival- en evenementenstad en geniet inmiddels bekendheid in binnen- en buitenland. Het hele jaar door worden er kleine en grote evenementen georganiseerd, die zowel in de binnenstad als daarbuiten plaatsvinden. Theater, muziek, dans, sport, markten, cultuur en kunst op een unieke plek aan zee. Vlissingen heeft het!

De grootste trekpleisters zijn de Nieuwjaarsduik (januari), Bevrijdingsfestival (mei), Colours by the Sea (juni), Michiel de Ruyter Memorial Rally (juni), Festival Onderstroom (juli), de Vlissingse kermis (juli), Rescue Vlissingen (augustus), Vlissingen Zingt (augustus), Film By The Sea (september), Strandcross (oktober), Intocht Sinterklaas (november) en Festival Wonderstroom (december). Daarnaast vinden er op de boulevard van Vlissingen meerdere keren per jaar markten plaats.

Kijkt u verder in detail op  www.vvvzeeland.nl en www.vlissingen.nl


Kijk ook eens in de agenda van: Cinecity (de bioscoop),  CCXL (theater), De Piek (pop/concert podium) en het Arsenaaltheater.


 

13 t/m 29 december 2019. December wordt een ongekend feestelijke maand in Vlissingen! Onder de naam Vlissingen Wonderstad vinden er zeer diverse activiteiten plaats in Vlissingen.
Website: www.vlissingenwonderstad.nl

Extra Kerst Koopzondag in het centrum van Vlissingen van 13.00 tot 17.00 uur.

Koopzondag in het centrum van Vlissingen van 13.00 tot 17.00 uur.

Begin het jaar fris en fruitig met een duik in de Westerschelde! Een traditie die sinds 1996 jaarlijks wordt gehouden! Locatie: Badstrand - Vlissingen